Autconoom Taxatiebureau


Enkele van onze opdrachtgevers zijn o.a.:

Autotron Rosmalen, Meerdere Auto’s en Motor Clubs en voor meerdere Top Restaurateurs zoals Toncar Restauraties te Berkel & Rodenrijs en VES Autosport te Veghel. Ook grote Auto en Motoren verzamelaars met voertuigen waarvoor wij Verzamellijsten maken (worden elk jaar beoordeeld op verzoek van de Verz. Mij.) met verzamelingen van 15 tot 270 voertuigen. Ook hebben wij een verzameling van meer dan 100 Formule 1-racewagens in ons klantenbestand, alsook zijn wij specialist voor de Dakar rally trucks.

Wij zijn in 2003 aangesteld door de Politie Academie Apeldoorn. Door onze hoogste Status en Ervaring zijn wij nu als enig Taxatiebureau in NL bevoegd om landelijk voor Justitie te taxeren.

Door onze Status hebben wij veel taxatie aanvragen ook vanuit België waar wij sinds 2007 in Antwerpen gevestigd zijn en reeds zeer vele voertuigen en meerdere Museum Collecties hebben getaxeerd.

Wanneer u uw auto, klassieker, motor of ander voertuig door Autoconoom Taxatiebureau laat taxeren, dan ontvangt u zo snel mogelijk uw taxatierapport. Dit taxatierapport voldoet aan de eisen die de Fehac en VRT stelt en is daarom ook Fehac-goedgekeurd, wat oldtimer verzekeraars vaak eisen.

Autoconoom Taxatiebureau is geregistreerd bij Verenigd Register Taxateurs (VRT).
fehac logo autoconoom taxatiebureau goedgekeurd taxatierapport taxatie rapport auto oldtimer motor klassiekerVRT logo taxateurs register autoconoom taxatiebureau taxatie taxateur auto oldtimer motor klassieker

Lees hier het krantenartikel over Autoconoom Taxatiecentrum en het belang van een goede taxatie van uw auto of motor.


Autoconoom Taxatiebureau is gevestigd te Breda en Antwerpen.


" Het taxatiebedrag door Autoconoom getaxeerd wordt bij schade uitgekeerd!* "
* Indien uw polis vermeldt: volgens art. 7:960 van het Burgerlijk Wetboek of Vaste Waarde